Valon enkelit: perimmäinen opas suojelusenkeleille

Kaikki, jotka tulevat maailmaan, eivät tule yksin. Ihmiset eivät aina näe heitä, mutta henkiset olennot jättävät usein vihjeitä tai viestejä koko elämänsä ajan. Olipa kyseessä rakas perheenjäsen tai rakastaja, joka on lähtenyt, Valon Enkelit muistuttavat sinua siitä, että suojelusenkeleitä on olemassa!

 

Suojelusenkeleiden yleinen käsitys on, että he ovat sieluja, jotka ovat siirtyneet eteenpäin, mutta silti valvovat jatkuvasti meitä ylhäältä. On kuitenkin olemassa todellisia taivaallisia olentoja, jotka palvelevat Jumalan suojelijoina tai sanansaattajina.

 

Tässä on luettelo asioista, jotka sinun on tiedettävä suojelusenkeleistä ja kuinka ne voidaan kanavoida:

 

  1. Suojelusenkeleitä on eri uskomuksissa tai uskonnoissa.

Kun sanomme “jokainen, joka tulee maailmaan, ei tule yksin”, tarkoitamme sitä kirjaimellisesti. Jokainen uskonnosta tai vakaumuksesta riippumatta tulee maailmaan suojelusenkelin kanssa. Kaikki eivät voi kanavoida heitä samalla tavalla, mutta suojelusenkelit työskentelevät kaikkien uskontojen kanssa!

 

Kristillisessä teologiassa on yleistä, että lapsille määritetään suojelusenkeli, kun he ovat syntyneet tai kun he ovat täysi-ikäisiä ymmärtämään, että heitä on olemassa. Jopa ateisteilla on suojelusenkeleitä!

 

Suojelusenkelit kunnioittavat suurimmaksi osaksi ihmisen vapaata tahtoa. Siksi kaikentyyppiset ihmiset tulevat maailmaan hengellisen olennon kanssa!

  1. Te suojelusenkelit rakastavat auttaa.  

Yksi suojelusenkelien ensisijaisista taidoista on välittää viestejä tai suojaa ihmisille. Jopa ihmiset, jotka eivät usko suojelusenkeleihin, saavat silti siunauksia heiltä.

 

Kun enkeleitä pyydetään rukoilemaan jokapäiväisessä elämässäsi, he kunnioittavat mitä ikinä haluat, elleivät ne aiheuta haittaa tai häiriöitä muille. Enkelit kunnioittavat vapaata tahtoasi ja kunnioittavat heitä. Ihmiset, jotka kanavoivat suojelusenkeleitään, saavat apua jopa kaikkein erityisimmissä tilanteissa.

  1. Suojelusenkelit ovat omistautuneet sinulle.

Tiesitkö, että suojelusenkeleitä sitoo pyhä vannous? Ei ole ihme, miksi he ovat niin omistautuneita sinulle! Suojelusenkelit tuntevat yleensä vahvan vastuuntunnon ja velvollisuuden, joten kun heiltä pyydetään apua, he tekevät sen puhtaaseen rakkauteen ja omistautumiseen perustuen.

 

Se on kuin hengellisen sielunkumppanin, joka ei koskaan jätä puolta. Suojelusenkelisi tuntee sinut paremmin kuin kukaan muu. Tämä saa heidät näkemään syvällä sydämesi toiveissa.

  1. Ihmisillä voi olla useampi kuin yksi suojelusenkeli.

Suojelusenkeleitä kuvataan usein tiedotusvälineissä yksinolevina lähettiläinä tai suojelijoina. Näin ei ole aina, koska ihmisillä voi olla enemmän kuin vain yksi! Useimmiten suojelusenkelien lukumäärä riippuu elämäsi tilanteesta.

 

Ihmisillä, jotka tarvitsevat enemmän apua kuin muut, on usein useampi kuin yksi suojelusenkeli.