Tänään On Toivoa!!

Enkelit ovat lähellämme!

Enkelit ovat päivittäin lähellä meitä!
Kutsu heitä luoksesi,
silloin he auttavat sinua!

Lähetämme yhdessä enkeleille kiitoksemme!

M i h r  ystävyyden enkeli

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ystävyyden enkeli  M i h r  on paras
pyyteettömän ystävyyden suojelija.
Enkelin huomassa ystävyys
ei koskaan katoa, välimatkakaan ei ole este
ystävyysviesteille, tuelle ja lohdutukselle.

Murheet jaetaan ja ilot moninkertaistetaan
yhdessä eläen sekä kokien lujaa luottamusta.

Enkelit ovat päivittäin lähellä meitä!

Kutsu heitä luoksesi, silloin he auttavat sinua!

* * * * *

Synkkyyden aikana
kutsu pimeyden poistajaksi,
toivon antajaksi
talouden vahvistajaksi:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Enkeli Oroasoeria luoksesi!

  Enkeli Oroasoer saa kosmista
voimaa Venus-planeetalta.

Hän on hyvin todellinen tässä hetkessä
henkisyyteen avun antava
samalla taloudelliseen menestykseen johtava
voimat Jumalalta välittävä enkeli.

 

Pyytämällä häneltä siunausta
voit karkoittaa uupumuksen
saaden jaksamista ja tahtoa
tehdä itsellesi tärkeitä tehtäviä,
toteuttaa kutsumustasi,
johon hän kannustaa etsimään
ja löytämään uusia selviytymiskeinoja.

Kun huolien taakka painaa harteillasi
enkeli Oroasoer turvaa toimeentulosi.
Talouden miettiminen ei estä enää muita elämän
osa-alueita tuntumaan saavuttamattomilta.

Pystyt nauttimaan elämästä kokonaisuutena,
jolloin toiveet elävät ja kirkastavat tulevaisuuttasi.

                                                  

 

Takaisin ylös

 

Mihr, ystävyyden ja suhteen enkeli

On aikoja, jolloin olemme väsyneinä suhteistamme muihin. Onneksi Jumala on antanut maailmallemme enkelin, joka johtaa ystävyyttä ja suhteita. Hänen nimensä on Mihr, ystävyyden, rakkauden ja jumalallisen armon enkeli. Hän on suojelija, joka auttaa meitä löytämään yhteyksiä tuntemattomiin, päätöslauselmia konflikteihimme ja avointa mieltä erimielisyyksistämme muiden kanssa.

Mikä on suhde?

Suhde on side kahden ihmisen välillä. Tämä voi olla hyvä tai huono. Hyvä suhde voi tarkoittaa rakkautta ja ystävyyttä. Huono suhde tarkoittaa, että kaksi ihmistä ei pidä toisistaan. Joskus on yhteys kahden ihmisen kuin on luokkatoverit, mutta sitä ei pidetä “suhde”. Ihmiset eivät ole ainoita, jotka voivat saada tämän. Voit olla myös lemmikin ystävä.

Joskus suhde voi olla epäsymmetrinen, mikä tarkoittaa, että kaksi ihmistä ei ole samaa tunteita keskenään. Voit rakastaa ihmistä romanttisella tavalla, mutta he näkevät sinut vain ystävänä. Joskus yksi henkilö voi kasvaa vihaamaan toista, mutta henkilö he vihaavat rakastaa heitä koko sydämestään. Näin tapahtuu lapsille ja heidän vanhemmilleen.

Miksi hyvän suhteen ylläpitäminen on vaikeaa?

On monia syitä, miksi on vaikea pitää hyvää suhdetta. Elämää ei ole koskaan helppo ymmärtää. Joskus se voi olla epäreilua. Ehkä joku teki jotain väärin ja toinen loukkaantui syvästi. Joskus se johtuu siitä, että väärinkäsitys kehittyi molemmilta ihmisiltä, jotka eivät tiedä koko totuutta. Joskus se johtuu siitä, että molemmilla ihmisillä on ristiriitaisia ihanteita, jotka ovat toisiaan vastaan.

Nämä syyt eivät välttämättä pääty syy vihaa. Ihmisten välinen suuri vihamielisyys on joskus seurausta syvästä rakkaudesta toisiaan kohtaan. Tunnemme suurempaa tuskaa, kun meitä satuttaa joku rakastamme niin paljon, ja siksi meidän on vaikeampi antaa anteeksi ja unohtaa.

Mikä on vahvan ystävyyden salaisuus?

Rakkautta, kunnioitusta ja henkilökohtaisia yhteyksiä. Nämä ovat arvoja, jotka Mihr, ystävyyden enkeli, lahjoittaa Jumalan lapsille. Mihr opastaa meitä löytämään yhteyden ihmisiin. Tämä voisi olla yhteisiä etuja tai yksinkertaisesti samassa ympäristössä. Ota aloite puhua muukalainen tai ystävä ystävä ja sinulla on jo yhteys. Tämä on, kun side voidaan muodostaa. 

Rukoilkaa, että Mihr opettaa sinulle, kuinka rakastaa ja kertoa, mitä rakastatte, jotta voitte tuntea toisenne paremmin. Jos joudut erimielisyydeen, rukoile, että Mihr opettaa sinulle, kuinka kunnioittaa toisen näkemyksiä ja mielipiteitä. On kärsivällisyyttä ja ottaa askel taaksepäin nähdä tilanteen paremmin. Voitte molemmat sopia olevanteoisuuksia tai keskustella erimielisyyksistäsi yhteisymmärryksen saavuttamiseksi.