Enkeli Sirius

Valon Enkelin Näkijöiden

kautta auttaja

  Kosmoksen Enkeli Sirius

Tulevaisuuden avaaja,

joka vahvistaa näkijöidemme

selvänäköisyyttä,

yhteyttä Kosmoksen tietoihin.

Soita edullisesti

040 581 2603

Meri Kuulas

Henkimaailman voimien antaja

Kosmisen tiedon tuntija.

Korkeimman henkisyyden opas,

elämän kirkkauden omaava

Enkeli Sirius johtaa Valonportaille

häneen luottavat henkilöt.

He löytävät sisäiset voimansa.

Valon enkelit: Kuinka päästä eroon ahdistuksesta

Oletko kamppailen pelottavien ajatusten kanssa? Oletko koskaan tuntenut olevasi jatkuvasti huolestunut? Valon enkelit kuulevat sinut äänekkäästi ja selkeästi! Elämä vaikeutuu joskus, mutta onneksi on enkeleitä, jotka valvovat meitä!

 

Etsitkö tapoja päästä eroon ahdistuksesta? Ota valon enkeleiden neuvo ja katso, kuinka voit kanavoida enkeliviestejäsi!

 

  1. Pidä tauko ja hengitä.

Korkeintaan ahdistusta syntyy, kun ympärillämme on liikaa asioita kerralla. Tämä voi olla työympäristössä tai huonossa suhteessa. Kun henkilö joutuu niin paljon stressiin, hän voi alkaa olla ahdistunut jostakin hyvin pienestä tai kohtuuttomasta.

 

Vapautuaksesi ahdistuksesta, voit käyttää hetken löytääksesi hiljaisen paikan itsellesi. Varmista, ettei mikään voi. Sytytä tuoksuva kynttilä, jos haluat. Tärkeintä on, että löydät hetken itsellesi.

 

Sulje silmäsi ja hengitä muutama syvä hengitys tasaaksesi hengitystäsi. Jos tiedät kuinka kanavoida enkeliviestejäsi, pyydä enkeleitä työskentelemään kanssasi rentoutuessasi.

2.Keskustele arkkienkeli Miikaelin kanssa, kun olet huolissasi.

Ihmiset ovat ahdistuneita erilaisista syistä, eikä mikään ole yleensä sama. Onneksi arkkienkeli Miikaelilla on mahtava miekka, joka leikkaa pelkoa elämässäsi. Kun ahdistustasi esiintyy usein, sinulla on taipumus olla huolestunut koko ajan, ja sen kanssa on yleensä vaikeampi käsitellä.

 

Kun pääset pisteeseen, jossa alat stressaantua tai olla huolissasi jostakin kohtuuttomasta, pyydä arkkienkeli Miikaelia hänen ohjauksestaan ​​ja avustaan. Hänen miekkansa leikkaus voi rikkoa tämän myrkyllisen kierron elämässäsi.

3.Jos ahdistuksesi johtuu suhdeongelmista, arkkienkeli Raguel on sinun mennäsi!

Suhteidesi ongelmat, olivatpa ne platonisia, romanttisia tai perheellisiä, voivat todella aiheuttaa ahdistusta. Mikä tahansa asia jonkun välittämästäsi henkilöstä voi aiheuttaa vahinkoa, joka voi johtaa kauniin. Kun näin tapahtuu, on aina parasta estää asiat pahentumasta.

 

Yksi parhaimmista enkeleistä, jotka auttavat tällaisissa asioissa, on arkkienkeli Raguel. Hänen tiedetään tasoittavan ongelmallisia suhteita ihmisten välillä ja auttavan toisiaan tulemaan myötätuntoisemmiksi.

4.Pysy maadoitettuna ja positiivisena arkkienkeli Jophielin kanssa. 

Polku irtautumiseen ahdistuksesta ei ole helppoa, mutta ei mahdotonta. Ota se päivä päivältä ja säilytä positiivinen ajattelutapa, kun pystyt. Palautumisessa ei ole kiirettä tai painostusta, mutta voima taistella sen läpi kanavoidaan sisäpuolelta.

 

Yksi parhaista tavoista voittaa ahdistus on kohdistaa ajatuksesi positiivisempaan ajatteluun. Paras enkeli, joka auttaa sinua siinä, on arkkienkeli Jophiel. Hänen tiedetään tuovan ihmisille rauhaa ja toivoa.