Enkeli Peliel

Sunnuntaina pyydä luoksesiHyvyyden voimia

Enkeli  P e l i e l i l t ä


Enkeli  P e l i e l

on pyyteettömän rakkauden valtias;
tunteiden, luottamuksen, uskollisuuden suoja.

Hän luo läheisyyden sielujen välille silloin kun,
tarvitaan luottamusta tunteiden kosketukseen.

Enkeli yhdistää ajatukset ja toiveet tunnetasolla
antaen hyvyyden valloittaa ja löytää uudet ihmeet:

Ystävyys, rakkaus!

Universaalin kaikki hyvät voimat
yhdistyvät kirkkaiden säteiden lailla
enkeli Pelielin yhteydessä.

Hän on opettaja hyveiden tiellä.

Enkelisi 

kuunteleminen Onko sinulla vaikeuksia kuunnella valosi enkeleitä? Sinun ei tarvitse huolehtia siitä, koska sinun tarvitsee vain puhdistaa mielesi ja kuunnella. 

Uskokaa tai älkää, enkelien kuuleminen helpottaa elämääsi niin paljon. Itse asiassa nämä enkelit ovat kuin taivaallinen BFF. He haluavat parasta sinulle.

Tässä on joitain yksinkertaisia ​​vaiheita niiden kuulemiseksi selkeästi: 

lievitä tärinääsi.

Se ei tarkoita sitä, että sinun on lopetettava liikkuminen. Helpommin sanottuna tärinä on pohjimmiltaan sekoitus uskomuksiasi, toiveitasi ja tunteitasi. 

On myös tärkeää tunnistaa nämä tunteet, jotta voit vapauttaa sen. Nämä tunteet ovat enimmäkseen pettymyksen, suuttumuksen ja muiden negatiivisten tunteiden tunne. 

Kun vapautat kaikki nämä negatiiviset tunteet, muista päästää positiiviset sisään. Nämä ovat ilon, rakkauden, jännityksen tunne ja kiitollisuutesi elämästäsi. 

Kysy 

Kysymyksessä ei ole mitään vikaa. Itse asiassa enkelit ovat valmiita auttamaan sinua. Päästä heidät maailmaasi ja sisällytä ne rukouksiisi. 

Sen ei tarvitse olla niin muodollinen. Se voi olla yksinkertaisesti kysymällä ‘Ohjaatko minua tänään? Kiitos vai onko tämä oikea minulle? Voit jopa pyytää vahvistusta, onko merkki todella tarkoitettu sinulle. 

Kuuntele 

Se saattaa olla hämmentävää ensimmäistä kertaa, mutta enkelit kommunikoivat tunteiden, viestien ja merkkien välityksellä.  

Tunnet heti, että enkelisi lähettää sinulle viestin, jos kuulet lausunnon tai sanan, joka muistuttaa ääntäsi. Jos sinusta tuntuu, että tiedät jotain, mutta et pysty osoittamaan sitä, tai jos sinulla on voimakas suoliston tunne, se on merkki.  

Se voi tapahtua myös kappaleen tai esineen avulla, jolla on merkittävä merkitys elämällesi. Sinun on myös varottava, koska jotkut enkelit lähettävät merkkejä reaaliajassa. Mutta ei ole suositeltavaa etsiä merkkejä, koska se saattaa johtaa sinut väärään suuntaan.  

On myös parasta meditoida. Enkelit voivat kommunikoida paremmin, jos mielesi on rento ja lihakset eivät ole jännittyneet. 

Sinun on kuitenkin luotettava viestiin vai ei. Loppujen lopuksi päätös on sinusta. Luota intuitioon ja seuraa mitä sydämesi sanoo. 

Ei ole mitään vikaa epäillä, tämä tarkoittaa vain sitä, että olet innokas tuntemaan.

Onko sinulla epäilyksiä? 

Jos olet edelleen eksymässä ja hämmentynyt, voit varata ajan numeroon 045 200 89 24. Kuulemisajat ovat päivittäin klo 10.00–22.00.

Varmista kuitenkin, että vahvistat varauksesi viisi päivää maksun lähettämisen jälkeen. 

Huomaa: Muistathan, että vain maksetut puhelut hyväksytään. 

Mitä odotat? Anna valon enkeleiden johtaa meidät oikealle tielle ja saada meidät ymmärtämään, kun löydämme keinon selviytyä elämän haasteista.