Article-57

Asukas selvänäkijämme – Meri Kuulas 

 

Selvänäköisyys käyttää kuudes aisti, joka on ehdottomasti harvinaista normaali ihminen on. Harvat ihmiset ovat siunattu tällainen lahja, ja se on todellakin kiistatonta, että valitut ihmiset, jotka ovat, että taito on todella vaikuttava. 

 

Täällä Valon Enkelissä meillä on parhaat selvänäkijät, jotka auttavat sinua näkemään, mitä tulevaisuus varaa sinulle. Sen avulla voimme taata, että meillä on parhaat ja uskottavimmat selvänäkijät. Yksi niistä, joista olemme ylpeimpiä, ei ole kukaan muu kuin Meri Kuulas. 

 

Ennen kuin tutustumme häneen enemmän, tutustukaamme ensin tehtäviin, jotka ovat hyvin suoritettu ammattien selvänäkijät.

Mikä on selvänäkijä?

Selvänäkijä on erilainen kuin meedio. Selvänäkijät ovat joku, jolla on kolmannen silmän psyykkinen kyky. He näkevät energiaa eri muodoissa – väreissä, kuvissa, kuvissa, valossa ja jopa liikkeessä. 

 

Termi psyykkinen putoaa pois yleisempää, verrattuna on selvänäkijä, joka on erikoistunut selvänäköisyys. Selvänäköisyys on jotain, joka voi oppia säännöllisesti henkilö, jolla on tarpeeksi koulutusta ja käytäntöä. 

 

Selvänäköisyys, sinulla on aavistustakaan siitä, miten muut tuntevat ja ajattelevat. Se saattaa hämmentyä. Kuitenkin masterointi se voi antaa sinulle etulyöntiaseman siitä energiasta, joka toimii eri tilanteissa. 

 

Tietäen, että se on hauskaa, hyödyllistä, paranemista ja inspiroivaa. Voit tehdä sen itsellesi apuna, kun teet päätöksiä. Se voi myös auttaa sinua tulkitsemaan omia unelmia. Kun olet oppinut sen perusteellisesti, niin voit myös käyttää tätä mielenkiintoista taitoa tehdä joitakin lukemia muille ihmisille.

Who is Meri Kuulas?

Meri Kuulas is undeniably one of the most trusted clairvoyants out there. In fact, she is one of the most praised clairvoyants in the business. She will help you confront yourself. She can also help you learn more about the angels, the supreme powers of Heaven, as well as the receiving of light, blessing, and wisdom. 

 

Meri listens to the sounds of nature and watches the rise of the morning sun. she lets spirituality speak for itself. With her, you will find your inner self as she works as a guide to your life’s new challenges. 

 

With her, all you have to do is be your own self without offending others. You may ask Meri to be your guide but first, you’ll have to feel yourself and your chances of finding a happier sky for your future. 

Meri-palkkiot 

Meri tunnetaan Valon enkelin knowerina ja taivaallisena näkijänä. Sen lisäksi, että hän on merkkisuuntainen ja kokenut tulkki elämän ja unelmia. Sen lisäksi, että salvia ja selvänäkijä, Meri on myös valistunut tuoja toivoa, joka on kyky lähettää sinulle suojelua ja siunauksia enkeleitä. 

 

Koska hänellä on erilaisia tehtäviä, lueteltu alla ovat hänen hinnat, jotka haluat ehkä tietää, jos haluat käyttää hänen vaikuttavia palveluja. Hänen palveluksiensa täksi ottamalla yhteyttä häneen kello 40.581 2603.

 

  • Kuten salvia ja selvänäkijä 

Hinnat: €2.00 per minuutti + paikallisvero

(sis. alv:n)

 

  • Valon enkelinä tai meripallon näkijänä

Puheluhinnat: €2.00 per minuutti + MPM

(sis. alv:n)

Huomautus: Tässä kaikki puhelut ovat käteislaskutuspuheluita, joten tiedät heti, kuinka paljon puhelusi maksaa. 

 

  • Taivaallisena näkijänä

Aukioloajat: 9:00 to 22:00 

Puheluhinnat: €2.00 per minuutti + paikallista aikaa

Merin omat sivut 

Jokaisen puhelun jälkeen Meri voi silti auttaa sinua jatkamaan hänen tulkintansa sisäistämista eri sanoilla ja kuvilla. Näiden kuvien avulla voit edelleen saavuttaa toiveesi ja tavoitteesi. Tämän, sinun täytyy pitää mielessä kuvia ja sanoja, meri on antanut sinulle juuri ennen puhelun päättymistä. 

 

Alla on lueteltu eri niistä, jotka saatat saada sekä niiden tulkintoja. 

Enkelit

Meri näkee tulevaisuutesi todellisena ja vapaasti uudistavana kehityskaarena. Sen avulla hän tuo sinulle opetuksen, että on aina toivoa. Tällä elämän matkalla kulmat kuulevat meidät elämäsi ylä- ja alamäkien läpi. Tämän avulla sinun täytyy aina muistaa, että enkelit ovat aina valmiita auttamaan sinua elämäsi vaikeimpina aikoina, ja he voivat myös iloita kanssanne iloista menestyksen hetkistänne.

 

Take-away oppitunti, jos sinulla on enkelit on, että tulevaisuus on avoin sinulle ja että kirkas ajatuksia ja uusia tuulia ovat edessäsi. Meri voi nähdä ja kertoa sinusta kaiken. Hän voi peilata sielusta sieluun. Muista aina kunnioittaa elämääsi. 

Sininen taivas

Sininen taivas loistaa tiensä viileässä vedessä aamulla. Valon säteet saavat voimansa auringosta, jonka saamme lämpöä. Se toimii myös toivon ilon ja voiman lähteenä jopa elämämme viimeisissä hetkissä. 

Valo 

Valo on hyvin ihana asia, se on valossa, että voima sydämen ja sielun voidaan nähdä, kun se on kanavoitu voima enkeleitä. Kun näemme valon, näemme toivoa. Sen lisäksi, että se on myös ihania hetkiä elämässämme, että saamme olla yhteydessä valoon ja sen loputon hohto.

Swan 

Kun valo ja kuumuus saapuvat, joutsenet rakentavat pesiä mökkijärvilleen uudelleen. Tämä symboloi joutsenen uskollisuutta kumppanilleen loppuelämänsä ajan. Jos joutsenen kumppani kuolee, jäljelle jäänyt suree edelleen vuosia, ennen kuin se voi hyväksyä uuden kumppanin elämässään. 

Valaistu tie 

Valaistu tie johtaa siunattu määränpää. Sen avulla olet vahva luojan kanssa, koska hän on läsnä elämässään. Vaikka et ehkä näe häntä, voit silti tuntea hänen voimansa.

Pehmeä pilvi

Pehmeässä pilvikehassa on hyvä nukahtaa unen makeuteen. Pehmeässä pilvikehassa sinua suojelee valkoinen enkeli Gabriel unissasi. 

 

Täällä unelmien valtakunta antaa sinun levätä ja sinut herää, kuinka kaunis kevätmaa on.

Hanael, romanssin enkeli

Hanael antaa suojatilleen mahdollisuuden kokea rakkautta sen kauneimmassa, puhtaimmassa ja emotionaalisimmassa vuorovaikutuksessa. Hanael sallii ystävyyssuhteiden jatkua koko elämän ajan. Rakkaus kasvaa elämäntilanteissa. Joskus jopa lyhyen matkan päässä jokapäiväisestä elämästä saa tunteita uutta kasvua kohtaan. 

 

Enkeli Hanaelin tuoma rakkauden lahja antaa vapauden toteuttaa unelmien ja tunteiden voiman. Onnen salaisuus piilee sydämen herkkyydessä, sen kyvyssä rakastaa elämää ja sen sisällä olevaa hyväksyntää. 

Ametisti

Ametisti on oma korkea henkinen värähtely, joka auttaa rauhoittamaan mielen rauhallisuus. Se syventää meditaatioita ja unelmien tulkintoja.

Hiljainen meri

Aalto illalla on hiljainen, ja se on hiljainen hämärässä. Vaahtopäät katoavat ja hiekan merkinnät hajoavat. 

Ray mestareita 

Universumin seitsemäs säde on päälliköiden säde, joka jakaa voimansa juhlallisiin tilaisuuksiin. Juuri tämä yritysten ja yrittäjien mielen valaistus on innovaatioiden lähde. 

Hydrangea 

Hydrangea antaa eri sävyjä sininen. Kuin hydrangea, herkkä sielu kaunistaa mieltä. Tässä kukassa on paljon lumottua taikuutta. Tämä taika lisää rohkeutta kohdata omat tarpeesi ja vahvistaa itsetuntoasi.

 

Se toimii myös uskollisuuden symbolina, joka antaa toivoa rehellisistä tunteista. Kukka herättää myös pent-up mielessä kiire, joka antaa ystäville joitakin onnellisia hetkiä yhdessä. Tämän kukan ydin elävöittää kykyä ihmetellä, kyseenalaistaa ja siten uudistaa. 

Havupuut

Havupuiden rauhoittava ja puhdistava tuoksu johdattaa ajatuksesi syvälle henkimaailman salaisuuksiin. Se auttaa myös vahvistamaan ja valmis ratkaisemaan joitakin jokapäiväisiä ongelmia. 

Kuudes aura 

Otsa tai kuudes aura lisää vuorovaikutusta ihmissuhteissa. Se myös kirkastaa kykyä olla selvänäköisyys. Siksi aura kutsutaan kolmas silmä, koska sen vahva intuitio.

Merin muistutukset

Maalaus, kirjoittaminen ja järjestäminen kukkia voi auttaa häntä periä hänen resursseja auttaa sinua paremmin. Avulla luoja sekä hänen luovuuttaan, hän voi kanavoida enkelien energiaa voit löytää omia kykyjä, jotka voivat auttaa sinua tuomaan sinulle iloa. 

 

Elämän matkalla on ylä- ja alamäkiä sekä joitakin sudenkuoppia. Sen avulla Meri käyttää mieluummin synnynnäisiä lahjojaan auttaakseen tulkitsemaan elämääsi ystävänä.