Angel of Light

Palvelut ja tarjoukset enkelit valon

 

Meri Kuulas on kiitetty selvänäkijä. Kohtaamme taivaan korkeimmat voimat, enkelit, itsemme ja viisauden siunauksen. 

 

Valon enkeleitä suojelee sinua ja perhettäsi elämän haasteiden aikana. Taistelujen esiintymisestä huolimatta keksitte keinon selviytyä rukouksilla ja johdatuksilla. Olemme täällä antaaksemme sinulle paremman käsityksen tulevaisuudestanne. 

Mikä on selvänäköisyys?

Selvänäköisyys tarkoittaa “selkeää näkemistä” ranskaksi. Se koskee väitettyä kykyä saada tietoa tai ennustaa tulevaisuutta käyttämällä extrasensory käsitys tai ESP. Selvänäkijä on termi, jota käytetään henkilö, joka väittää, että tämä taito. Itse asiassa selvänäkijä tarkoittaa “joka näkee selvästi”.

 

Tiede ei kuitenkaan tue tätä ilmiötä, erityisesti paranormaalien ja psyykkisten elementtien ja kykyjen läsnäoloa. Toisaalta parapsykologia on niin sanottujen psyykkisten ilmiöiden ja paranormaalien väitteiden tutkimus. Sekä parapsykologia että selvänäköisyys ovat osa pseudotiedettä. 

 

Selvänäköisyys on jaettu kolmeen luokkaan, kuten:

 • Precognition – kyky havaita tai nähdä tuleviin tapahtumiin
 • Retrocognition – kyky nähdä menneisyyteen tapahtumia
 • Etäkatselu – käsitys nykyajan tapahtumista, jotka tapahtuvat normaalin havainnon ulkopuolella

Historia

Muinaisista ajoista lähtien he ovat jo olleet ihmisiä, joilla on selvänäköisyys. He väittävät, että heillä on kyky nähdä asioita, jotka ovat kaukana aistien käsitys. Itse asiassa pakanallisissa uskonnoissa oraakkelit ovat suurimpia esimerkkejä. Ennustukset olivat yleisiä ja mukana tason selvänäköisyys saada tutkia tulevaisuutta ja ennustaa, mitä on tapahtumassa. 

 

Jopa aikaisempina aikoina kirjoitettuihin romaaneihin ennustaminen on ollut suuri osa ihmisten elämää. Se antaa ohjausta siitä, mitä tulevaisuus tuo tullessaan. 

 

Selvänäköisyys on ollut läsnä kristinuskossa alusta asti. Itse asiassa jotkut kristityt pyhät ovat väittäneet näkevänsä tai tietävänsä asioita menneisyydestä tai tulevaisuudesta. He sanoivat, että se oli lahja Jumalalta. 

 

Jotkut näistä ihmisistä ovat:

 

 • Columba of Iona

 

Hän oli irlantilainen apotti ja tunnettu kristinuskon levittämisestä koko Skotlannissa. Irlannissa hänet tunnetaan Colmcille. Hän perusti Ionan luostarin.

 

 

 • Padre Pio

 

Hänet tunnetaan myös Pietrelcinan Pyhänä Piona. Hän oli italialainen pappi, leimaaja, munkki ja mystinen. Hänestä tuli laajalti tunnettu kaikkialla maailmassa stigmata-näytöstä. 

 

 

 • Anne Catherine Emmerich

 

Hän kohtasi näyitä Jeesuksen Kristuksen elämästä – jonka siunattu Neitsyt Maria väitetään osoittaneen hänelle uskonnollisen ekstaasin kautta.

 

Evankeliumeissa Jeesuksen Kristuksen katsotaan tietävän tietoa, joka on kaukana hänen välittömästä ihmisen käsityksestään.

Tarjouksemme

Taivaallinen Isä on aina suojelemassa meitä lähettämällä taivaallisia viestejä enkelien kautta. Me Valon angels of Lightissa hyväksymme viestejä, toiveita, rukouksia ja muita asiakkailtamme.

 

Meri Kuulas on tulevaisuuden selvänäkijä ja tulkki, jolla on vahvat vaistot. Paranna elämääsi ottamalla vahva tulkki nähdä läpi tulevaisuutesi! Joka päivä, sivustomme vierailee satoja kävijöitä ympäri maailmaa. 

 

Jos haluat saada tulkinta, hän on saatavilla fortune-telling klo 10-22 arkisin ja 11 am-21 viikonloppuisin. Voit soittaa meille numeroon 040-581-2603 ja sinulta veloitetaan 2 € minuutissa. Joka minuutti puhelusi, € 1 annetaan Veikko Hurstin Leipajono-apurahalle. 

 

Puhelussa voit saada tietoja ja vahvistusta tulevaisuudestasi, mukaan lukien:

 • Rakkaus ja tunteet
 • Terveys
 • Sairauksia
 • Talouden
 • Ura
 • Asunto 
 • Muut

 

Tässä ovat Valon enkelit, jotka antavat voimaa ja ohjausta Meri Kuulasille:

Jophiel Arkkienkeli

Meri Kuulas toivottaa sinulle valoisaa ja siunattua tulevaisuutta! Arkkienkeli Jofielin kultainen keltainen valo suihkut sinulle torstaina toivoo auttaa tuo valoa elämääsi. Kun sinulla on avoin mieli, valo auttaa vahvistamaan toivoasi joka päivä. Joten, osallistua ja tulla! Jakakaamme tämä hetki yhdessä ja meillä on parempi tulevaisuus. 

 

Valon enkelit auttavat tuomaan valoa maailmaanne. Ne toimivat polku voit tavata näkijä ja oppia selviytymään jokapäiväisessä elämässämme. Vaikka läsnä synkkä aika, on varmasti toivoa, että auttaa sinua saavuttamaan uuden positiivisuuden. Taivaallinen valo sulattaa surusi vapauttaakseen sinut kahleistaan. 

 

Ja niin, kohdatkaamme tämä elämä yhdessä ja antakaamme valon voiman kasvaa kirkkaampia päiviä!

Leilah – Lohdutuksen taivaallinen enkeli

Enkeli lähettää voimansa Meri Kuulasiin. Näkijä on suuri mukavuuden lähde ja auttaa poistamaan menneisyyden kivut. 

Sirius – Kosmoksen enkeli

Enkeli vahvistaa Meri Kuulasia tulevaisuuden avaamiseksi. Näkijä on kosmisen tiedon asiantuntija ja henkimaailman voimia. 

Neitsyt Maria – Kuningatar Enkelit ja laturi Angelic Forces

Näkijä voi saada arkaluonteisia tietoja enkelin siunatun avulla. 

Rafael – Hengellisen kasvun arkkienkeli 

Enkeli hallitsee parantavia voimia ja valaisee näkijää. Elä nykyhetkessä luottamalla tulevaisuuden mahdollisuuksiin. Kysy taivaalta terveyttä ja siunauksia. 

Michael – Tiedon ja viisauden arkkienkeli

Enkeli ohjaa näkijää saamaan paremman tulkinnan tulevaisuudesta. Varmista, että sinulla on mielenrauha ja parempi kestävyys.

Archangel Zadkiel

Enkeli on vapauden lähde, joka tuo myönteisiä muutoksia. Hänen kanssaan pääset eroon kaikista negatiivisuudesta ja rajoituksista, jotta voit toivottaa todellisen onnen tervetulleeksi elämääsi. 

Archangel Gabriel 

Enkelillä on valta välittää rakkautta ja totuutta kaikille. Näkijä on herkkämielinen ja auttaa avaamaan kohtalosi vision kautta. 

Arkkienkeli Uriel

Mystinen enkeli antaa näkijälle totuuden ja tiedon tulevaisuuden kasvusta ja kehityksestä.

Angel Omael 

Enkeli on naisten, lasten ja perheiden suojelija. Hän valaisee näkijä välittää viestin menneisyydestä ja tulevaisuudesta. Angel Omael ohjaa Meri Kuulasia luovaan näkemykseen tulevaisuudestasi. Hän haluaa antaa kaikille voimaa erityisesti tulevia elämänmuutoksia. Jos sinulla on lapsi tai lapsenlapsi, voit auttaa ja suojella heitä lähettämällä rukouksia enkeleille. Enkelien suojelulla he ovat aina turvassa vahingoilta. 

 

Varmasti, voit uskoa, että enkelit tulevat alas sinulle varsinkin aikana kaikkein stressaavaa kertaa. Enkelien voima auttaa sinua selviytymään huomenna. Autamme sinua saamaan toivoa ja iloa! 

 

Muu kuin taivaallinen Isä ja enkelit, Meri Kuulas saa myös voimaa täyttää kutsumuksen kauttasi. Asiakkaiden rukoukset antavat merkitystä Meri Kuulasin kyvylle. Hän kohtelee asiakkaitaan kuin ystäviä ja rukoilee heidän puolestaan enkelien voimalla. Ystävyys on lähes yhtä pyhä kuin selvänäköisyys ja on varmasti siunaus ylhäältä. 

Kuinka valon enkelit voivat auttaa sinua?

Tutustu tulevaisuuteen

Valon enkelit auttavat sinua avaamaan tulevaisuuden epävarmuudet. Tämän lisäksi he voivat myös nähdä tapahtumat aiemmin tarjota tietoa siitä, miten paremmin käsitellä, mitä on tulossa. Taivaallinen Isä lähetti enkelit antamaan näkijälle voiman kuvitella, mitä on tapahtumassa. Tämä puolestaan auttaa teitä luottamaan Hänen pelastussuunnitelmaansa ja saattamaan mielenrauhan varmuuden kautta. 

Käsittele ahdistusta 

Tietenkin, ei tiedä, mitä on nykyhetkeä pidemmälle voi aiheuttaa toisen tason ahdistusta. Muokkaamme tulevaisuuttamme, mutta on joitakin asioita, jotka voivat olla käsistämme. Onneksi valon enkelit ovat täällä poistamaan ahdistuneisuutesi ja antamaan tulkintoja tulevaisuudesta. Tiedon hankkiminen voi auttaa tarjoamaan lohtua tulevaisuudesta.

 

Enkelit auttavat poistamaan negatiivisuuden elämästäsi ja edistämään onnea. Pyydä heiltä siunausta karkottaa uupumus ja saada sietokykyä. On raskasta kantaa huolen painoa harteillasi. Joten, antaa sen heille ja löytää uusia tapoja selviytyä. 

Antaa ohjausta ja suojaa

Valon enkelit ohjaavat ja suojelevat sekä lapsia että aikuisia. Lapsille heillä on parempi tunne kutsumusta. Se auttaa heitä selvittämään tulevaisuudennäkymiä ja saavuttamaan menestystä tulevan ammattinsa kautta. Lapset ovat aina tärkeitä, ja on suuri helpotus auttaa heitä jollakin tavalla.

Miten käyttää palvelumme?

On hienoa kuulla, että haluat käyttää palvelujamme. Sinulla on mahdollisuus vierailla myymälässämme tai voit myös soittaa meille. Jos haluat jälkimmäisen, tässä on tarvittavat toimenpiteet:

 

Vaihe 1: Soita 045-200-8924 varataksesi ajan. Anna kaikki tarvittavat tiedot tarkempaa lukemista varten. 

 

Vaihe 2: Maksa 2 € minuutissa puhelusta. 

 

Vaihe 3: Viiden pankkipäivän jälkeen soita meille takaisin.